A symbol of birth, innocence, sincerity, love, and hope. A single word to describe the special day: The birth of a new country. Revealed on Independence Day, February 17th 2008, the monument was designed 10 days before the declaration of independence. It has won two major awards in design category: Silver Clio Award in Miami, Florida and Cannes Gold Lion in Cannes, France.

Read More

Pristina, Kosovo

---------------------------------

Një shenjë i lindjes, pafajësisë, sinqeritetit, dashurisë, dhe shpresës. Një fjalë e vetme për të përshkruar atë ditë të veçantë: Lindjen e një shteti të ri. Shfaqur në Ditën e Pavarësisë, 17 Shkurt 2008, monumenti ishte projektuar 10 ditë para shpalljes së pavarësisë. Ka fituar dy çmime të mëdha në kategorinë e vizatimit/dizajn: Silver Clio Award në Miami, Florida dhe Cannes Gold Lion në Cannes, Franc.

Lexo më shumë

Prishtinë, Kosovë

Discover more inspiring photos like this one.

Download the FREE 500px app Open in app