Spring savings are in the air! Get up to 60% off Advanced Stats and more Upgrade now

Marco van der Meer

Biografie

Fotografie is fun! Al sinds mijn jeugd hou ik me bezig met fotografie. Mijn passie voor fotografie is begonnen met het fotograferen van raceauto's. Later heeft dit zich verder uitgebreid naar andere vormen van fotografie. Uiteindelijk is het me gelukt om van mijn hobby mijn werk te maken.

In 1993 startte ik als fotograaf bij de Blijdorp Fotoservice, waar ik tot op de dag van vandaag bezoekers op de foto zet. Daarnaast heb ik al meerdere foto opdrachten op aanvraag gedaan. Deze opdrachten kwamen zo nu en dan via vrienden en kennissen op mijn pad. Dit heeft er toe geleid dat ik sinds 2012 bezig ben om me te specialiseren in studio fotografie, bijvoorbeeld door het volgen van workshops. Sinds begin 2013 ben ik officieel aangemeld bij de Kamer van Koophandel, een serieuze stap naar een mooie toekomst.

Missie

Fotografie betekent vrij vertaald; 'schrijven met licht'. Het is een kunst om een uniek moment te vangen met licht. Je hoopt de tijd stil te kunnen zetten, met als doel een eeuwige herinnering te creëren. Marco van der Meer fotografie gaat tot het uiterste om dromen tot leven te brengen en wensen te vervullen. Zo richt ik me op verschillende soorten fotografie en streef hierin naar perfectie. Service, klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten van mijn bedrijfsvoering.

  • 969 Affection
  • 13,495 Photo Views
  • 44 Followers
  • 208 Following
  • Spijkenisse, Zuid Holland, Nederland