Spring savings are in the air! Get up to 60% off Advanced Stats and more Upgrade now

Brian Halkjær

Jeg er en ung fotograf fra det midtjyske, nærmere bestemt Skive/Viborg/Holstebro. I mine 6 år som fotograf, har jeg efterhånden arbejdet med alt; fotos af kæledyr, fashion, nudeart, portræt, bryllup, graviditets, baby billeder og meget mere.

Men jeg søger altid i nye retninger, for at udfordre mig selv, så jeg hele tiden udvikler mig og bliver bedre, men også i jagten efter de unikke og spændende billeder. Derfor går jeg nu det skridt længere end andre fotogafer. Det skridt der skal til for at skabe det unikke og spændende billede.

Da jeg i denne forbindelse somme tider for vilde idéer, er det vigtigt at understrege, at jeg aldrig beder mine modeller gøre noget jeg ikke selv ville, og som de ikke kan stå inde for.

De fleste af mine inde shoots foregår i mit studie mellem Viborg og Holstebro. Her boltrer jeg mig meget med mine vilde idéer.

Hvis du har lyst til at være en del af denne søgen og udvikling, er du velkommen til at kontakte mig. Det kan du gøre under siden: Contact. Her udfylder du bare felterne og sender, så svarer jeg tilbage så hurtigt det er mig muligt.

Mvh
Brian Halkjær

  • 5,516 Affection
  • 346,877 Photo Views
  • 599 Followers
  • 975 Following
  • Skive, 7800, Danmark