Limited time only: Get Awesome member benefits for $35.88/year. Access Stats, Priority Directory listing and more!Upgrade now
A A A
     
0

...pure happiness.

Published December 12th, 2011

Oare cand incepem sa cautam fericirea fara sa mai stim daca o vom gasi vreodata?

Oare la 5 ani cand mama nu ne cumpara ciocolata din vitrina magazinului,acea ciocolata fara de care ni se pare ca nimic nu mai are rost sau gust,nimic altceva nu ne poate face sa ne oprim din plans si din suparare?Nu nu cred ca asta e momentul pentru ca mama ne cumpara pana la urma acea ciocolata si ne simtim in al noualea cer...sau daca nu o face,cand ajungem acasa ne da cea mai buna prajitura din lume...acea prajitura al carei gust nu o sa-l uitam niciodata si o sa fie mereu in amintirea noastra reamintindu-ne de fiecare data de perioada aceea a vietii in care nu stiam ce sunt grijile sau problemele.

Oare sa fie la 10 ani? Atunci cand dupa saptamani in care nu ai avut curaj nici sa o saluti,nici sa ridici ochii din pamant pentru a o privi...ii spui "te iubesc" fetei ce locuieste peste drum si ea se intoarce cu spatele si pleaca?Si simti cum cerul se prabuseste peste tine si soarele nu mai straluceste ca inainte,simti cum se rupe ceva in piept in partea stanga si crezi ca niciodata nu o sa poti sa o uiti si niciodata nu o sa mai poti fi fericit fara sa ii auzi vocea,fara sa ii vezi zambetul...Nu nu cred ca e nici asta momentul in care iti dai seama ca esti nefericit si incepi drumul lung in cautarea fericirii pentru ca in cateva zile iti trece si acea mare iubire...si incepi din nou sa alergi dupa acea minge rotunda impreuna cu colegii si prietenii pentru care totul e doar joaca.... fotbalul si vati ascunselea.Ai vrea acum sa ai din nou 10 ani... nu griji sau probleme...

Oare sa fie la 15 ani?Cand ai trecut deja prin mai multe "drame" si ti se pare ca ai inima atat de franta incat nu o mai poti aduna la un loc?Cand simti ca nimeni nu poate intelege ceea ce simti,cand parintii iti sunt cei mai mari dusmani si prietenii sunt doar niste tradatori.Cand totul e negru,sau "colorat" in nuante de gri.Cand ca sa poti dormi trebuie intai sa plangi in fiecare seara.Cand te gandesti ca viata nu are nici un rost.Cand asculti doar melodii care sa vibreze cu durerea ce o simti in inima ta si te uiti doar la filme triste si deprimante.Si nu mai vezi nici o solutie la toate problemele.Cand incepi sa iti dai seama ca toate povestile cu printi si printese sunt doar povesti pentru copii si toate happy end-urile din filme sunt doar filme...Cand incepi sa nu mai crezi ca exista iubire si din toate visele pe care le aveai se alege praful... Asta sa fie oare momentul in care ajungi jos,jos de tot si nu mai poti sa cazi altundeva mai jos? Asta e momentul in care incepi sa cauti fericirea si nu sti daca o vei gasi vreodata?

Viata nu se termina la 5 ani,la 10 sau la 15.Cu fiecare dezamagire si vis spulberat,cu fiecare durere simtita si fiecare rana de pe inima poti deveni mai intelept si te poti cunoaste mai bine pe tine si lumea din jurul tau.Trebuie doar sa iti gasesti calea,sa iti dai seama a cui indrumare e cea care trebuie urmata.Sa iti dai seama care iti sunt prietenii si cine esti tu cu adevarat.Cine vrei sa fii si care iti sunt obiectivele.Ai gasit fericirea? Un proverb spune ca nu destinatia e cea mai importanta ci modul in care calatoresti pana acolo,ce inveti si ce faci in tot acest timp.Exista pace,fericire,iubire...toate lucrurile bune la care visam.Ne putem bucura de ele daca alegem sa o facem in modul corect.Sa apreciem lucrurile bune pe care le avem si cu fiecare zi ce trece sa fim mai buni.Apoi soarele va rasari de dupa nori asa cum o face intotdeauna.Doar noi putem alege daca vrem sa il vedem sau ii intoarcem spatele.

Cu 15 ani nu se incheie seria loviturilor pe care le primim in viata....Exista si continuarea 20,25.... samd.Dar daca sti ce conteaza vei putea fi si fericit si implinit si vei trece peste toate.Pastreaza-i aproape pe cei care merita,pe cei care stiu sa iti fie prieteni adevarati si fi in pace cu toti oamenii. Viata e fascinanta si frumoasa :)

V2?webp=true&sig=20f3edee8cc99964e9abe7346fea0635b3f20e65ee3e7c4577d8993ccc3ace7e

Untitled

  • September 1st, 2011
  • Fujifilm FinePix S5800 S800
  • 20.9mm / f/3.5 / 1/150 sec

Login or sign up to comment.

marinel_sofia
pop marinel și sofia  over 6 years ago

frumos........in special tonul pozitiv in care ai incheiat....:)