See your skills blossom with a membership! Save up to 60% for a limited time Upgrade now

Irene Moll

No és molt difícil saber qui ets, no és molt difícil descobrir que és el que t’agrada. Però sempre ha estat difícil prendre decisions correctes.

Des de ben petita m’ha agradat la fotografia, des de que la meva mare em deixava la seva Yashica. L’alegria o la pena de veure que les fotos que havies tirat amb aquella càmera t’havien quedat bé o malament, l’espera de revel·lar un carret. Això era el que feia d’aquest món, un món apassionant.

Passar-me hores i hores observant cada una de les fotografies que quedaven guardades dins aquell gran armari de casa, o les que es retiraven dins un calaix per no ser suficientment bones com per ser exposades dins l’àlbum familiar, interminables munts de fotografies desenfocades, persones anònimes sense cap o amb els ulls tancats. Passar-me hores ordenant cada una d’elles per formar un bon record.

Observar aquestes fotografies que et fan recordar moments, et fan tornar enrere i tornar a viure l’instant. És màgic. Tant com poder veure aquelles fotografies en les que no coneixes a ningú, aquelles que ja tenen un color més apagat, aquelles que et fan descobrir el temps que ha passat. Fotos grogoses i arrugades.

Com un dia algú em va dir: Sigues tu mateixa, fes el que t’agrada i no et deixis trepitjar.

Si vols saber més de mi visita: http://irenemollpons.wordpress.com/

  • 231 Affection
  • 13,173 Photo Views
  • 31 Followers
  • 41 Following