Save trees and money for Earth Day! Get up to 60% off memberships for a limited time Upgrade now
Kari Harjula

Kari Harjula

134

Affection

Views
Likes
Comments
18.8K
127
52
Olen suomalainen ja asun Heinolassa. Heinola on pieni, alle 20 000 asukkaan kaupunki. Valokuvaan tavallista elämää omalla näkökulmallani. Rakennukset, sillat ja ajoneuvot ovat suosikki kuvauskohteitani. Yritän saada kuvaan tarinan, jonka katsoja voi siitä löytää omalla tavallaan. --- I am Finnish and I live in Heinola. Heinola is small town which population is under 20 000 peoples. I do photographs from ordinary life with my own vision. Buildings, bridges and vehicles are my favourites targets. I try to make a stories inside my pictures, which anyone can see own of it.

Aurinkoinen päivä Heinolan ratapihalla - Sunny ...

Published April 28th, 2013

Päätin lähteä keväiselle kuvausmatkalle noin kilometrin päähän kotoani. Heinolan vanha ratapiha, mikä on lähes kokonaan hylätty on viehättävä alue. Alueella olevat asuinrakennukset ovat taiteilijayhdyskunnan osa, joita ei häiritse muutaman tavarajunan kuukausittainen vierailu alueella. Alueella voisi olla vetovoimaa, mutta se eteen tulisi tehdä jotain. Linja-autoasema, lintutarva, Vesitorni, Harjupaviljonki, entinen Reumasairaala, uimahalli kuntosaleineen, jäähalli ja lukuisat muut paikat, joissa voisi vierailla tai olla ovat aivan lähellä.

Alue on vielä säilynyt viehättävänä, säästyen välinpitämättömyyttä suuremmilta vaikeuksilta. Henkilöjunaliikenne on lakkautettu jo kymmeniä vuosia sitten, vuonna 1968. Onkohan se ratkaiseva virhe mikä Heinolassa on aikoinaan tehty tai annettu tehdä. Vai onko ratkaisevampaa muutaman vuoden takainen Reumasairaalan lähes rikollinen alasajo? Vaikea sanoa, mutta ratapiha edustaa mielestäni monellakin tapaa sitä miten asiat Heinolassa on tapana hoitaa.

Read More →