New members only: Get access to member benefits starting at $59.88. Access Classes, Stats, and more!Upgrade now

Marcel Meijer

MM-fotografie is een allround bedrijf met kennis en ervaring op meerdere vlakken binnen de fotografie, productfotografie, bedrijfspresentaties en interieurfotografie en macro / natuurfotografie.
Daarnaast bieden wij u vanuit onze eigen studio onbegrensde mogelijkheden op het gebied van portret- en familiefotografie en portfolioshoots.

MM-Raweventfotografie.nl heeft zich gespecialiseerd in het, op onderscheidende wijze, vastleggen van dance-events en concerts. Wij streven ernaar je, bij het zien van een totaal impressie van een evenement of concert, de passie en emotie (opnieuw) te laten voelen en beleven.
Wij hebben gewerkt met ’s werelds beste DJ’s en artiesten. Door onze ervaring zijn wij in staat om steeds de beste karakteristieken vast te leggen. Like onze FB pagina dan kunt u gelijk een indruk krijgen, https://www.facebook.com/MmRaweventfotografienl

www.MM-natureandtravelfotografie.nl geeft u via deze site een kijkje in natuur en cultuur ( flora, fauna, landschappen, architectuur en cultuur ) in zowel binnen- als buitenland. Al deze foto`s zijn ook te bestellen op canvas of op echt fotopapier om uw ontvangst hal, kantoor en/of woning van een mooi kleurig doek te voorzien.

Indien u specifieke wensen heeft en deze niet op de website`s terug vindt? Vertel het ons, wij denken graag met u mee.

  • 0 Affection
  • 0 Photo Views
  • 18 Followers
  • 1 Following