BLACK FRIDAY SALE: Save up to 60% on memberships for a limited time! Upgrade now

Adam Balazs

1988.-ban születtem Zalaegerszegen.
A fotózással már kamaszkoromban kapcsolatba kerültem, akkoriban a buik rendszeres kelléke volt a HP kompakt gépem.

Ezután elkezdtem éreklődni a képek szerkesztése iránt, így párhuzamosan foglalkoztam, és tanultam autodidakta módon a grafikai alkotások fortéjait.

Érettségi után 2006-2009 között a Dunaújvárosi Főiskolára jártam Kommunikáció és Médiatudomány szakirányra, ahol végül Vizuális kommunikáció szakirányon diplomáztam.

A főiskola alatt rengeteg lehetőségem nyílt kipróbálni magam. Az ottani fotókör vezető-helyettese és aktív résztvevője voltam, valamint rengeteg grafkusi munkát végeztem el (rendezvények plakátjainak, arculatainak megtervezése).

A főiskola után a Duna és Hír Televíziónál dolgoztam egy éven át, mint szerkesztő riporter, de ez idő alatt is nyílt jó pár lehetőségem egyéb vizuális kommunikációval kapcsolatos munka elvégzésére (többek között jelent meg fotóm a Zala Megye c. havilapban, különféle vágó, és grafikai munkák hotelnek, a Zala Megyei Önkormányzat elnökének stb.).

Jelenleg egy wellnesshotelben dolgozom, ahol szilveszterkor alkalmam nyílt kipróbálni magam fotósként is (amolyan komolyabb megmérettetés volt ez számomra). Emellett évközben egy városi diák-buli sorozaton is rendszeresen fényképeztem.

Mostani célom az, hogy a fotós felszerelésemet minél jobban kibővíthessen, és ezeknek az eszközöknek a segítségével még jobb képeket készíthessek. Emellett jó pár vizuális projektet is tervezek, melyeket szeretnék mihamarabb megvalósítani.

  • 2,566 Affection
  • 36,246 Photo Views
  • 37 Followers
  • 116 Following
  • Nagykanizsa, Hungary, Zala