Limited time only: Get Pro member benefits for $71.88/year. Access Stats, Priority Directory listing and more!Upgrade now

Adam Balazs

Út az ABVisualig:
A fotózás már egészen fiatalon megtalált, hiszen kiskamaszként minden buliban jelen voltam, mint nem-hivatalos fényképész. Később gimnazistaként megismerkedtem a Photoshoppal ami olyan hatással volt rám, hogy sokáig csakis grafikusként tudtam elképzelni a jövőmet.

Ezekhez a “grafikai” munkákhoz természetesen már akkor is magam készítettem el a felhasznált fotókat (underground hip-hop CD-borítók, webes képek, stb). Főiskolás éveim alatt ismét visszafordultam a fotózáshoz, főleg portrékat készítettem a legváltozatosabb módokon. A fotó és a grafika teljesen összefonódott az életemben, készítettem akkoriban többek között rendezvény plakátokat (Föiskolás napok komplett arculat), különféle hirdetés-marketing anyagokat, és természetesen csináltam a fotózásokat is. A főiskola után pár évvel határoztam el, hogy veszek egy új fényképezőgépet, a még jobb minőség elérése érdekében, így kimentem dolgozni Ausztriába… így talált rám az igaz szerelem is: a videózás.
És innentől nem volt már megállás: folyamatosan fejlesztettem a gépparkom, és teszem a mai napig is, hogy lépést tartsak napjaink gyors fejlődésével.

Hosszú út vezetett idáig, voltam a kamera mindkét oldalán (dolgoztam riporterként a Duna és Hír TV-nél is korábban) – természetesen a fotó és a grafika továbbra is jelen van az életemben, de mára a videó lett a fő tevékenységem.
A technikai fejlesztések mellett folyamatosan figyelem a külföldi trendeket is (folyamatosan képzem magam külföldi tutorialok segítségével), hogy munkáimmal minél fiatalosabb, minél naprakészebb lehessek.

  • 3,767 Affection
  • 49,572 Photo Views
  • 47 Followers
  • 111 Following
  • Nagykanizsa, Hungary, Zala