Limited time only: Get Pro member benefits for $71.88/year. Access Stats, Priority Directory listing and more!Upgrade now

Maarten Van de Voort

Maarten van de Voort, Tilburg, 13-06-1969 Tel +31 622546945

Maarten van de Voort is een ‘autodidacte laatbloeier’. Geïnspireerd door goede vriend en Tilburgse kunstenaar/vormgever Ed Mutsaers (www.beeldvanger.nl ) heeft hij zich ontwikkeld tot een gepassioneerd portretfotograaf. Alle fotografische disciplines zijn gepasseerd in Van de Voorts leerschool, maar het portret is bij wijze van spreken vergroeid met zijn brein en handen. “I make you stick on the pic” is zijn motto en hij krijgt werkelijk iedereen karaktervol op de plaat. Met een feilloos oog voor detail weet hij op het juiste moment de foto te schieten. Het zijn snapshots die de persoon op de foto ontluiken en het wezenlijke vangen zonder omslachtige poses. Puur, eerlijk, spontaan.
Ook de straatfotografie heeft zijn aandacht. Met de stad als landschap zorgt hij voor spannende beelden waarin de mens in de hoofdrol blijft. Het liefst zou Van de Voort de hele dag uitgerust met zijn camera door de Tilburgse straten struinen op zoek naar inspirerende beelden. Met een aantal collega fotografen heeft Van de Voort zich verenigd in 'Studio Kameratoezicht' aan de Spoorlaan in Tilburg.
Daarnaast runt hij samen met zijn broer een houthandel in Udenhout.

Part time / Free Lance Photographer from Tilburg - The Netherlands

  • 3,813 Affection
  • 252,116 Photo Views
  • 133 Followers
  • 189 Following
  • Tilburg +31622546945, Netherlands