Save 20% on Awesome and Plus accounts with Our A+ Back to School Sale Upgrade now

Sopeira és un poble de la província d’Osca (Aragó) limítrof amb la província de Lleida. Hi ha un pantà amb el mateix nom que es troba a peu de poble amb un petit embarcador.
En aquesta segona fotografia de la sèrie pretenc mostrar l’embarcador envoltat de les llums dels petits fanals que hi ha al seu damunt i que limiten el seu espai amb un fons negre (de fet al fons hi ha una muntanya amb una pujada vertical que impressiona).
Aprofito la diagonal de l’embarcador per recórrer visualment la imatge presa d’esquerra a dreta: La meitat esquerra es troba el punt d’accés des de terra a la passarel·la tot envoltat pel marge ple d’arbres i matolls. El color verd domina l’escena en aquest racó de la fotografia. Mentrestant, a la part dreta represento la dominància dels punts estrellats que il·luminen el motiu principal de la imatge (contraposant-se l’esmentat fons fosc). A més, el reflex al damunt de l’aigua aturada li dóna profunditat i dimensió a la imatge. Al final del embarcador i per la part del darrere es pot veure l’escala (juntament amb el seu reflex li dóna una forma torta) que dóna accés a poder baixar fins a toca l’aigua.

Discover more inspiring photos like this one.

Download the FREE 500px app Open in app