Save 20% on Awesome and Plus accounts with Our A+ Back to School Sale Upgrade now

Aquesta fotografia en blanc i negra m’agrada especialment perquè es poden observar les dues vessants de món visible: llum i foscor. A l’interior, la bombeta enlluerna amb el seu resplendor, mentre a l’exterior, el fanal, que es pot contemplar a baix a l’esquerra és mort, sense llum.

Amb aquesta fotografia trenco els esquemes generals de posicionament de l’element objectiu posant-lo al centre de l’escena. Amb això aconsegueixo captar tota la seva bellesa i deixo entre febles ombres aparèixer el segon element de la composició que és el fanal extern. Dos elements sempre són, a més a més, difícils de compondre fotogràficament parlant. Però amb el joc d’ombres penso que els aconsegueixo posar en rellevància.

La pròpia llum de la bombeta és la que em permet donar forma a tota la figura de la bombeta, juntament amb el portalàmpades i el cable del que penja del sostre. A més, em permet observar amb prou tranquil·litat l’interior de la bombeta (plena de vida), un aspecte que visualment i amb el propi ull sembla una utopia.

Espero que us agradi. Ja em direu.

Discover more inspiring photos like this one.

Download the FREE 500px app Open in app