Rien van Zuijlen

Rien van Zuijlen

Awesome Account

772

Affection

Views
Likes
Comments
23.7K
784
323
Hi. I'm an enthusiastic photographer for over 40 years. My specialty is bird photography but i do like macro, landscapes and cityscapes as well. The nature while shooting is as important as the result. On this site a selection of different photographs, most made ​​in the Netherlands. Want to know more about my photography? Look at my website: www.rienvanzuijlen.com Hey, ik ben al meer dan 40 jaar een fanatiek fotograaf. Vogelfotografie is mijn specialiteit maar ik hou ook van macro, stadsgezichten en vooral landschapsfotografie. Het buiten zijn en de natuur beleven is voor mij minstens zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Ik woon in Noord-Holland en ik hou van de weidse polders, de duinen en de zee. Voor vogels ga ik meestal naar Wieringen, een voormalig eiland, geheel in de kop van Noord-Holland. Van tijd tot tijd ga ik samen met m'n vogelmaatje op stap naar het buitenland om daar vogels te fotograferen. Kijk op m'n website om een goed beeld te krijgen van m'n fotografie: www.rienvanzuijlen.com (All rights reserved)
  • Canon 5DmkII
  • Canon 500mm L F4, Sigma 150mm macro F 2,8, Canon 70-200 F4, Canon 17-40mm

Wadlopen

Published September 8th, 2011

Wat is er zo mooi aan wadlopen? Ik heb het vroeger ook wel gedaan; gelopen van Friesland naar Ameland. We vertrokken eigenlijk ruim een uur te laat. De gids had er al geen zin meer in. Maar honderd jonge jongens hou je niet zo gemakkelijk tegen. Dus gingen we toch maar op stap op voorwaarde dat we stevig door moesten lopen. Dat hebben we geweten! Halverwege (wisten wij veel dat we met een heel grote omweg naar Ameland gingen) begon het water al op te komen. Daardoor waren de geulen niet meer te zien. Bij Ameland aangekomen liep iedereen tot aan z'n knieën in het water. Maar wel onvergetelijk.

Vooral de lucht blijft me altijd bij. De lucht van rottende klei. Net iets anders als de lucht van zoetwaterklei. Die ken ik maar al te goed want vroeger liepen we ieder weekend op een groot moerassig gebied vogels te fotograferen. En soms vandaag de dag als ik fotografeer vanuit een schuilhut zit ik weer een paar uur temidden van prutlucht. Heerlijk!

Read More →