Save trees and money for Earth Day! Get up to 60% off memberships for a limited time Upgrade now

Miika Ylhäinen

Valokuvaaja Miika Ylhäinen.

Olen erikoistunut potrettikuvaukseen ja häävalokuvaukseen.

Häämusiikki vaikenee, hääkukat kuihtuvat ettekä ehkä 20 vuoden päästä enää muista mitä söitte häissänne, mutta hääkuvat säilyvät eliniän.

Häävalokuvaajaksi kannattaa valita teitä miellyttävä kuvaaja joka tietää toiveenne ja tarpeenne. Kuvauspaketteihini sisältyy aina suunnittelupalaveri, jossa käydään toiveita ja aikatauluja läpi sekä tutustutaan toisiimme. Valokuvat toimitan digitaalisessa muodossa webbigalleriana, josta valokuvat voi ladata omalle koneelle korkeassa resoluutiossa. Saatte myös 10 valitsemaanne valokuvaa 13 x 18 cm koossa.

Käytössäni on 2 - 3 kameraa, joka takaa paitsi monipuolisemmat kuvausmahdollisuudet minulle kuvaajana, mutta tarjoaa turvaa myös kuville; yksi hajonnut kamera ei tarkoita sitä, että hääjuhlien tallentaminen jää siihen. Minulla on myös siirrettävä studiosalamalaitteisto jota käytän potretti- ja ryhmäkuviin tarvittaessa.

Olen kuvannut satojen ihmisten kesähäissä, saaristohäissä ilman sähköä ja juoksevaa vettä, kreikkalais-suomalaisissa häissä, salahäissä maistraatissa, keskikaupungilla, maaseudulla, Spartassa, kesähelteessä, syksyn ruskassa, hirmupakkasten paukkuessa ja lumen pyryttäessä. Kaikennäköistä olen siis häissä jo ehtinyt nähdä, mutta edelleen odotan innolla uusia häitä ja valokuvauskeikkoja ihmisten tärkeimpinä päivinä.

Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, mutta erikseen sovittuna myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Käy katsomassa Facebookissa viimeisimmät kuulumiset!

Ota yhteyttä Contact-sivun lomakkeella, Facebookissa tai sähköpostitse miika@ylhainen.com mikäli kiinnostuit!

Häävalokuvaushinnasto 2014:
12h kuvauspaketti: 1100€
8h kuvauspaketti: 800€
Vihkiminen + potretit miljöössä: 350€
Potretit miljöössä: 250€

Kaikki paketit sisältävät matkakulut 50km säteellä Helsingistä, kuvat digitaalisessa muodossa täydessä resoluutiossa web-galleriana sekä DVD:llä toimitettuna. Myös muut tuntimäärät mahdollisia. Kysy!

Muut kuvauspalvelut: Kysy tarjousta!

  • 237 Affection
  • 32,215 Photo Views
  • 19 Followers
  • 99 Following
  • Helsinki, Uusimaa, Suomi